ZMĚNY od 13. 6.

10.06.2016 10:28

Vážení přátelé,

zatím zůstávám ve Zlíně, takže s jógou pokračujeme minimálně během dalšího týdne. Ke změně proti stávajícímu rozvrhu dochází:

  • Želechovice -  až do nového školního roku uzavřeny. Těm, kteří by si rádi zacvičili i během léta, nabízím bezplatný převoz na jógu ve Vizovicích (viz. níže). Budu vždy projíždět Želechovicemi tam i zpět se 4 volnými místy v autě. Případně doporučuji pohodovou cykloprojížďku na rozehřátí (též se na ni těším). V případě zájmu o převoz autem, mě kontaktujte na 777 117 116 případně v dostatečném předstinu mailem.
  • Vizovice -  pokračujeme dál, ale abychom mohli v případě vhodného počasí cvičit venku, posouvám čas začátku na 18:30 hod. Poprvé (tedy v úterý 14. 6.) máme sraz v 18:15 před vchodem na Orlovnu, odkud se společně přemístíme k rybníku zámeckého parku, kde o půl začínáme. Odchod od Orlovny přesně - na nikoho nečekáme. Ti, kteří místo znají, mohou přijít přímo do parku. V případě špatného počasí lekce proběhne od 18:30 na Orlovně (dala bych info na web i fb).
  • ASTRA na Jižních Svazích - vnitřní prostory již nejsou přístupny, ale v případě přijatelného počasí budeme cvičit za zpěvu ptáků a kuňkání žab na zahradě Astry. Branku odemykám ve středu v 18:50. V případě nepříznivého počasí se lekce nekoná - informace by byly opět na webu i facebooku.
Ostatní lekce zatím beze změny. Těším se na vás :)

—————

Zpět