KALABRIE

06.05.2013 14:27
 

Letos s jógou pojedeme do Kalábrie na jihu Itálie. Opět se bude jednat o rodinnou záležitost - ráno a večer si společně zacvičíme a přes den si budeme užívat svých blízkých, moře a sluníčka :-) 

Termín:  22. - 29. srpna 2015 (jedná se o termín ubytování, na dopravu je třeba připočítat vždy 1 den).

Cena bez dopravy:  dospělý 3 990,- Kč,  dítě 1 990,- Kč (cena zahrnuje ubytování na 7 nocí, spotřebu vody, plynu a elektřiny, závěrečný úklid, 1 parkovací místo na apartmán, klubovou kartu, využívání bazénů, animaci, využívání sportovišť a dětského hřiště, plážový servis - slunečník a 2 křesla na apartmán). 

Bonusem bude 10 lekcí jógy, některý večer si zameditujeme a pročistíme čakry - vše dle domluvy. Budu čerstvě po návratu ze studijního pobytu v Indii a Nepálu - v případě zájmu se mohu podělit o zážitky, znalosti a zkušenosti :-)

Příplatky na místě: vratná kauce (25 euro), případně pobytová taxa (zatím není známo zda a v jaké výši bude stanovena, obvykle bývá cca 0,8 - 1,5 euro na osobu/den, děti zdarma).

Strava:  vlastní. Každý apartmán je vybaven základním nádobím a kuchyňským koutem. Přímo v rezidenci obchod i restaurace. V okolí pak dostatek pizzerií a restaurací s místními specialitami :-) Pokud někdo preferuje polopenzi či plnou penzi, je ji možno dokoupit přímo na místě (údajně je výborná).

Autobusová doprava:  zpáteční jízdenka z Brna 4 390,- Kč, svoz ze Zlína 350,-. 

Vlastní doprava: vzdálenost ze Zlína 1 970 km. Délka cesty dle googlu téměř 20 hod. Doporučuji vyrazit o pár dní dříve a po cestě trochu prozkoumat Itálii :-) 


 

Ubytování ve středisku Faro Punta Stillo - přízemní bungalovy a řadové apartmány jsou obklopeny zelení tropických rostlin. Jsou jednoduše zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, sprchou + WC a terasou. Některé apartmány a bungalovy mají kuchyňský kout na kryté terase. Vzdálenost k moři jen cca 30 - 100 metrů!

Poloha - přírodní areál bezprostředně u moře, má přímý vstup na soukromou písčito - oblázkovou pláž. Nachází se na okraji letoviska Guardavalle Marina - vzdálenost do centra jen asi 600 metrů.

Vybavení - zábava a vyžití pro všechny: bazén pro dospělé, bazén pro děti s tobogánem, různá hřiště, dětský koutek, animace, pin-pong, bar, pizzeie, restaurace, minimarket,... Součástí areálu je hotel a také mobilhome a kemp, který je od rezidenční části komplexu oddělen hustým porostem stromů. 

 

Zájezd je organizován ve spolupráce s cestovní kanceláří Jokratour.