Jóga u moře - ŘECKO 2014 - AKCE JIŽ PROBĚHLA

11.01.2014 15:07

7. - 18. srpna 2014, poloostrov Chalkidiki

 

Tato akce je vhodná i pro rodinné příslušníky (partnery, děti apod.). Vždy ráno a večer si můžete se mnou zacvičit, přes den si pak užívat sluníčka, výletů a všeho, po čem vaše srdce touží. Některý večer se zájemci mohou připojit k meditaci, pránájámě, jindy třeba společně posedíme u grilu a vína,.. 

Chalkidiki je místo plné mytologie, bájných příběhů a téměř nekonečných pláží. Tento poloostrov má podobu Poseidonova trojzubce, který se zakusuje do Egejského moře. Je zde typická řecká krajina naplněná zelení a barevnými květy, kláštery a archeologickými skvosty. My jedeme na jeho nejzápadnější prst Kassandru, k poklidnějšímu letovistu jménem Fourka

Cena: 6 790,- Kč 

Cena zahrnuje dopravu, ubytování na 9 nocí, služby delegáta cestovní kanceláře, 2 lekce jógy denně, pojištění proti úpadku cestovní kanceláře. Tento skupinový zájezd je pořádán ve spolupráci s CK Bonton. Cena je jednotná bez ohledu na věk účastníků.

Cena nezahrnuje stravu a cestovní pojištění. Kompletní cestovní pojištění včetně storna z důvodu nemoci lze přiobjednat za 360,- Kč na osobu (30,-Kč/den).

Doprava: moderní autobus s klimatizací, TV, WC, občerstvením. Doba jízdy cca 20 hodin s pravidelnými přestávkami.

Strava: vlastní (kuchyňka na pokoji, venkovní gril, obchody, trhy, místní taverny s řeckými specialitami) nebo polopenze přímo v místě ubytování (řecká kuchyně) - večeře sestává z polévky, salátů a příloh, desertů či zmrzliny či ovoce (bufetovým způsobem) a servírovaným hlavním jídlem - výběr z minimálně 2 menu. Příplatek za polopenzi 2 200,- na osobu.

Ubytování:  v rezidenci Akropolis ve 2-5 lůžkových studiích a 4-5 lůžkových apartmánech s balkonem nebo terasou, sociálním zařízením (sprcha + WC), kuchyňským koutem s lednicí vhodným k přípravě jednoduchých jídel, klimatizací a TV. Studia s 2-4 lůžky jsou jednopokojová, studia s 5 lůžky mají 2 pokoje oddělené posuvnou zástěnou. Apartmány mají vždy dvě ložnice, některé mají jednu ložnici průchozí, většina má dvě oddělené ložnice. Výhled na moře, zahradu s bazénem nebo krajinu.


Rezidence Akropolis se nachází na kopci s krásným výhledem do krajiny i na moře vzdálené cca 200 m. Centrum Fourky je cca 800 m, přístup je po částečně nezpevněné cestě. K dispozici zdarma je velký bazén a malý bazén s vířivkou, lehátka a slunečníky. U bazénu je bar, na zahradě dětské hřiště, volejbalové hřiště, venovní gril, travnatá i zpevněná plocha na cvičení a hry, . Součástí rezidence je stravovací zařízení s jídelnou s TV a DVD koutkem, bezplatné Wi-Fi. Objek je po rozsáhlé rekonstrukci ubytování a především společných prostor komplexu.

 

Pláž je písčitá s různobarevnými oblázky, po okrajích lemovaná skalnatými masivy. Vstup do moře pozvolný. Plážový servis (lehátka a slunečníky) za poplatek. Při dobré viditelnosti se z pláží naskýtá pohled až  na bájný OlympV letovisku Fourka je možno vyzkoušet různé vodní sporty.

Okolí s borovými lesy, olivovníky, cypřiši a voňavým kořením je vhodné pro pěší turistiku, jízdě na kole či koních. Ve Fource máte možnost si pronajmout motorku, kolo nebo auto a vydat se za poznáním dalších zajímavých lokalit na Chalkidiki. Během těchto výletů navštivte třeba tradiční rybářské vesničky nebo mezi skalami ukryté opuštěné pláže. Fourka má pravidelné autobusové spojení s ostatními letovisky na poloostrově Kassandra. 

S případným plánováním výletů nám ochotně poradí delegát cestovní kanceláře, který bude stále k dispozici. Ten nám nabídne i několik společných fakultativních výletů autobusem či lodí..

 

ZÁJEZD JIŽ PLNĚ OBSAZEN !

 

Termíny splátek:

Záloha na rezervaci

1000,- Kč/osoba

1. splátka do 31. 3.

3 500,- Kč/osoba

2. splátka do 31. 5.

Zbytek (dle objednané stravy)

.

TOPlist